Scandic Hotell Kalmar Väst

Scandic Väst i Kalmar

Scandic Hotell Kalmar Väst
12345 (21 röster, snitt: 3.48 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Scandic hotell Kalmar Väst ligger en bit utanför stadens centrum i ett lugnt och trevligt område. Hotellet ligger en bilresa på 5 minuter från både flygplats och tågstation så läget är utmärkt för er som är på resande fot och vill ha bo inom ett bekvämt avstånd till flyg och tågtrafik.

Hotell Scandic väst har restaurang. Här äter man gott och sitter bra i ljusa och trivsamma lokaler där det serveras goda luncher och middagar. Restaurangen har öppet mellan 11.30-14.00 för lunch och 17.00-22.00 för middag med undantag för lördag då öppnar restaurangen 18.00 och på söndagar är den stängd.

Rummen är ljusa och bekväma med skandinavisk inredning. Här finns plats för hela familjen eller ensamma resenärer. Här finns standardrum och Superiour Extra för de som vill ha lite mer plats. Alla rum har internet, tv med filmkanaler och stort utbud av grundkanaler.

Vill man koppla av så har hotellet en stor och svalkande pool och även en bastu. Här kan alla gäster ta igen sig vare sig man har varit på sightseen, shoppingrunda eller haft ett långt möte eller konferens.

Alla Scandics hotell är bra barnanpassade! Här finns många rolig möjligheter för de allra minsta. Lekrum, tecknad film och roliga lekaktiviteter. Barnen ska tycka att det är ett roligt äventyr när de sover på hotell och det lyckas Scandic bra med. Utbudet kan dock variera lite beroende på städer och hotell.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.