First Hotell Witt

First Hotel Witt i Kalmar

First Hotell Witt
12345 (22 röster, snitt: 3.86 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

 

First hotell Witt är ett av Kalmars fina fyrstjärniga hotell. Hotell Witt ligger mitt i centrum så det är bara att gå utanför dörren för att komma ut på stadens livfulla gator. Kalmar är en gammal renässansstad och har många vackra och historiska byggnader att erbjuda sina besökare. Hotellet ligger precis bredvid den storslagna Domkyrkan och vid det mysiga Stortorget. I närheten hittar man också det vackra slottet och ett flertal museum som är värda att besöka när man reser till Kalmar. Är man inte så historie intresserad så finns det naturligtvis en massa annat man kan göra, här finns fullt av roliga affärer och ett fartfyllt nattliv.

Hotell Witt erbjuder företag och affärsresenärer jättebra möjligheter till att kunna ha både mindre möten och jättestora konferenser då hotellets konferensanläggning rymmer upp till 200 personer. Man kan också ha olika evenemang på hotellet. Personalen hjälper er att skräddarsy er vistelse så att den blir så lyckad som möjligt. Det är bara att ta upp alla behov och önskemål man har vid bokningstillfället eller ringa och fråga om det är något man undrar över. Personalen på hotell Witt är mycket trevliga och serviceinriktade.

Förutom bekväma sängar och möbler så har hotellet en fin och trevlig relaxavdelning där man kan njuta och slappna av efter dagens sightseeing, shopping eller möten. Här finns en svalkande och uppfriskande inomhuspool och bastu.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.