Hotell Svanen

Hotell Svanen i Kalmar

Hotell Svanen
12345 (8 röster, snitt: 3.75 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Hotell Svanen är inte bara ett hotell utan också ett vandrarhem så allt beror på hur man vill bo när man bor på Svanen. Vare sig man väljer det enkla vandrarhems boendet eller hotellboendet så är priset billigt och bra! Servicen på hotellet är utmärkt och personalen ger ett personligt och trevligt bemötande till alla sina gäster. Hotellet är beläget ungefär en 10 minuters promenad från Stortorget så det ligger centralt och bra. I lobbyn finns det både stor platt-tv och internet för alla gäster och ett välutrustat kök för den som vill laga mat. Bra att veta är att hotellet inte tar emot några husdjur. Personal finns i receptionen mellan klockan 07.30 och 21.00 under sommarhalvåret så finns det personal fram till klockan 22.00.

Hotellrummen på Svanen är fina och ljusa med kaklade badrum och bekväma sängar. Det finns två alternativ vad gäller badrum, antingen så kan man ha en liten toalett eller så kan man välja toalett med dusch. Rummen finns i utförande från en till fyra sängar så man kan resa med hela familjen. Rummen har tv med kabelkanalsutbud och i rumspriset ingår också frukost.

Hotellet har bra konferenslokal för upp till 30 personer beroende på sittning. Vill man så kan hotellet ordna med fika både på för och eftermiddagen och även lunch om så önskas. Rummet har den vanliga standardutrustningen och även en lcd projektor.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.