Hotell Hilda

Hotel Hilda i Kalmar

Hotell Hilda
12345 (17 röster, snitt: 3.53 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Hotell Hilda är ett riktigt mysigt och charmerande hotell som ligger centralt och bra så man har nära till Kalmars fartfyllda stadsliv och sevärdheter. Hotellet ligger i ett gult gammalt trähus med vita karmar och gröna dörrar och spröjs. Här finns mycket historia och kultur och dessutom en alldeles förtjusande innergård där man kan fika, koppla av, läsa nåt bra eller äta en god, stadig frukost. Personalen på hotell Hilda hjälper gärna sina gäster att hitta på roliga saker i staden då de vet allt som händer och vad för roligt som finns att hitta på. Så tveka inte att fråga om ni inte har något att göra.

Maten som kan ätas på hotellet görs i populära Kallskänken som ligger vägg i vägg med hotellet. Här får man sin utsökta, nyttiga frukost eller en god kall lunch i form av baguette eller sallad. Kallskänken har också klassisk Svensk husmanskost om man vill ha något varmt att äta. Annars så finns det ett generöst utbud av restauranger i staden och hotellpersonalen lämnar gärna tips beroende på vad ni vill ha att äta.

När man checkar in på hotell Hilda så gör man det via Kallskänken eftersom hotellet är väldigt litet så har de inte heller personal nattetid utan man kommer då in via sitt kort som man använder i kortläsaren vid dörren. Däremot så finns personal tillgänglig på andra sidan gatan om det skulle vara något.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.