Fyrstjärniga hotell i Kalmar

Kalmar har mycket minnesmärken och gamla byggnader då det är en av Sveriges äldsta städer.

Barockbyggnader i all sin prakt är något Kalmar stolt kan visa upp i ett flertal. Bland annat så är Kalmar Domkyrka en av dem och är en populär sevärdhet. Stadens vackra stadspark ligger vid Kalmars slott nere vid vattnet. Framför allt under sommarmånaderna så ska man definitivt ta en härlig promenad här och njuta av den fina omgivningen och det gamla slottet. Vi har på den här sidan listat de fyrstjärniga hotell som finns i fina staden Kalmar.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum

First Hotel Witt

Fyrstjärniga hotell Witt ligger nära Sjöfartsmuseet, Domkyrkan och Länsmuseet. Hotellet har 112 fina gästrum alla med en riktigt trevlig, modern och inbjudande inredning. Alla rum har platt-tv, wi-fi,safe och telefon med telefonsvarare. Vill man slappna av en stund så har hotellet en jättefin inomhuspool med avkopplings plats och bastu. För den som vill träna så finns det en modern fittnessanläggning med vikter, bänkpress och yogamattor. I priset ingår det en rejäl och god frukost i hotellets trevliga matsal. Det finns också en gästparkering med tillkommande avgift.


Best Western Plus Kalmarsund Hotel

Kalmarsund hotell ligger helt centralt med nära till Kalmars centrumliv. Hotellet har en trevlig relaxavdelning med ett spa-bubbelbadkar och bastu. Rummen på hotellet är fina med alla tekniska moderniteter så som internet, platt-tv med många digitalkanaler. Hotellet har 85 rum i varierande storlek. Badrummen är fräscha och helkaklade, vissa har dusch och vissa har badkar. Det finns både bar och restaurang så man kan stanna på hotellet och äta om man inte har tid att hitta någon mysig restaurang i staden. Reser man i affärer så finns det både mötes och konferensrum med all behövande teknisk utrustning inom ljud bild och internetuppkoppling.


Hotel Skansen

Vackra hotell Skansen ligger cirka 6,5 kilometer från Kalmars centrum men det är ändå nära nog att enkelt ta sig in till staden. Är man en sann Whiskey älskare så lär hotell Skansen vara rena paradiset då de har den största whiskeybaren i Sverige! Man kan verkligen koppla av och njuta av omgivningarna när man bor på detta hotell. Under sommarmånaderna så kan man umgås på den stora terassen och äta av säsongens läckerheter från en meny full av smakupplevelser.Hotell Kalmar

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.