Clarion Hotell Packhuset

Clarion Hotel Packhuset Kalmar

Clarion Packhuset
12345 (33 röster, snitt: 3.70 av 5)

Loading...

Clarion Collection hotell Packhuset är centralt beläget vilket gör detta till ett utmärkt val när man besöker Kalmar. Man har nära till alla centrala sevärdheter, butiker, restauranger och nattliv. Har man bil så kan man åka över till Öland över dagen eller besöka det populära glasriket som också är ett attraktivt resmål. Behöver man hjälp med vägen eller kanske har idé torka så finns personalen alltid tillgänglig och hjälper till att komma på roliga och spännande aktiviteter. Hotellet ligger i en byggnad som byggdes som packhus under 1700 talet nere vid gästhamnen. Alla 87 rum på hotell Packhuset är fint och modernt inredda med gamla inslag för att man ändå ska känna av att huset är väldigt gammalt. Detta gör att hotellet får en härlig karaktär och känsla.

Rummen är bra utrustade efter dagens alla krav. Luftkonditionering finns i alla rum, likaså minibar, internet, hårfön och telefon. Behöver man få kläder tvättade så har hotellet kem och tvätttjänst till sina gäster. Dessutom så finns det alltid dagstidningar i lobbyn där man också kan ta en god kopp kaffe.

Har man inte tid eller inte vill hitta en egen favorit restaurang i Kalmar så har hotellet en utmärkt restaurang där det finns en fullspäckad meny med goda rätter och välsmakande drycker. Hotellets goda frukost ingår i priset.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.