Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell i Kalmar

Stadshotell
12345 (21 röster, snitt: 3.48 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

Mitt i staden Kalmar vid stortorget ligger fina Calmar stadshotell. Hotellet har mycket charm och ligger i en pampig slottsliknande historisk byggnad. Här finns vackra salar med parkettgolv, välvda fönster och kristallkronor. Stämningen på hotellet är lättsam och trevlig. Alla känner sig välkomna och personalen är noga med att ni som gäst ska trivas.

Hotellet har två handikappanpassade rum av de 126 rummen. Det finns 85 dubbelrum och 41 enkelrum. Alla är väldigt snyggt inredda i harmoniska färger för att skapa en avkopplande och inbjudande miljö. Sängarna är av högsta kvalité och ger en god natts sömn till alla boende. Alla rum och allmänna ytor har fritt internet.

Hotellet har en egen restaurang som ligger i fina lokaler med en välsmakande meny. Vill man gå på pub så ligger den populära och trevliga puben Pipes Of Scotland på hotellet. Här är stämningen livfull och familjär med härlig musik och goda drycker. Puben erbjuder ett generöst utbud av öl och whiskysorter, dessutom finns det goda pubrätter att äta till de välsmakande dryckerna.

Ska man besöka Kalmar i arbetet, kanske ha en kick-off eller en stor konferens så finns det bra möjligheter att ha det på Calmar stadshotell. Här finns konferenslokaler som tar upp till 200 personer eller den grandiosa Kalmarsalen som ligger ett par kvarter från hotellet där det får plats hela 800 personer. Det finns också rum för mindre möten och grupper.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.