Best Western Plus Hotell Kalmarsund

Best Western Kalmarsund

Kalmarsund hotell
12345 (9 röster, snitt: 4.33 av 5)

Loading...

 
Prisjämförelse

 

Best Western Plus hotell Kalmarsund bor man mer som hemma, i alla fall så är det känslan som hotellet vill förmedla till sina gäster. Hotellet är mysigt och hemtrevligt och man har lyckats med att ge det en familjär känsla där alla ska trivas. Hotellet är beläget mitt i stadens centrum så det finns många möjligheter att ha roligt och göra spännande och intressanta saker. Inte långt bort ligger ju dessutom det fantastiska Glasriket och bron över till Öland. Vill man dock bara stanna mitt inne i stan så finns det mycket trevligt att se på och göra där med. Kalmar är en händelserik stad där det finns något för alla.

Uppe på hotellets tak finns det en fin relaxavdelning i form av ett lusthus. Där kan man som gäst basta, bada i bubbelpool eller sitta och bara ha det lugnt och skönt i det härliga avslappningsrumet.

De 106 ummen på hotell Kalmarsund är fina och det finns speciella rum för allergiker och familjerum när man reser många. Rumskategorierna är standard rum, superiour rum, deluxe rum, juniorsvit och svit. Samtliga rum har lcd-tv, internet, hårtork, filmkanaler och telefon. Beroende på vilken rumstyp man väljer så varierar storlek och utbud i rummen som till exempel så har en del bubbelbadkar, kaffe & te kokar, sittgrupp och morgonrockar.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.